måndag 7 mars 2011

nya pjux o nya glajor

Körde bil igår. Flera timmar runt om i stan. Blev en massa drivebyes fast utan själva skottlossningen. Nördade oss lite och gled förbi Universal studios, CBS och Hollywoodskylten bla. Det är lite skumt med LA eftersom allt man ser ger en referens till antingen något man sett på dumburken eller hört på musikspelaren. Melrose - Melrose place. Beverly hill - Fresh prince. Rodeo Drive - Pretty woman. Såg nån snubbe bli muddrad av snuten - COPS osv. Blir lite som att åka runt i en kuliss. Uppe vid Universal city var det mycket filer och korsningar som var lite förvirrande. Då spattade Pricilla - vår GPS. Så jag blev rätt stressad av körningen. Men annars är LA lätt det lättaste stället att köra på, allt är väldigt övertydligt och bilisterna släpper in en i filen om man behöver oavsett om det är rusning. I stockholm är det lite mer peka finger och skrika fuck u det här är MIN fil! typ. Idag hade vi ett genombrott och hittade hem utan Pricilla.

På kvällen gick vi ut och drack smaskiga drinkar. Tanken va barrunda men när menyn är full med martinidrinkar är det svårt att gå vidare. Lola 10 poäng. Sen fick jag leda Madde hem, men hon lyckades ändå däcka på trappan till hotellet. Filmade det men får inte lägga upp klippet, hon hotar mig med hemska saker. Och jag tycker inte jättemycket om hemska saker.

Idag har vi shoppat lite på Melrose avenue och vi Farmers market. Det är ett ställe som har massa mat och restauranger. Men innanför finns oxå ett köpcenter utan tak. Och om man inte orkar gå mellan affärerna kan man ta spårvagnen emellan. Som sagt man går inte i LA. På Farmers market hade vi lite star-spotting och såg coachen i Glee. Madde hoppade upp och ner av lycka. Hon ville skrika I love you coach! Men jag la handen för munnen och smög därifrån. Thats how Luba sees it.

1 kommentar:

  1. Hello eller!

    Having the time of your life, eller? Det verkar jäkligt grymt, jag är lite avis och drömmer mig bort till er! Själv ställer jag nu om från äcklig mat i Kniven till att jaga bovar med Efterlyst innan jag slutligen är laddad för avfärd om en vecka!!!!!!

    Njut och mår bra!

    Pussar och kramar!!!

    SvaraRadera